Lampwrights Forum

Lampwrights Forum (http://www.lampwrights.com/index.php)
-   vBulletin Wordpress Bridge (http://www.lampwrights.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Avatar image broken in comments (http://www.lampwrights.com/showthread.php?t=142)

The Dawg 05-16-2011 02:43 AM

Avatar image broken in comments
 
How can I change the path to the member avatars? Right now the avatars in the comment section are not showing because the path is using the URL created by the permalinks .htaccess. So instead of www.domain.com/customavatars/11.gif , I am getting http://www.domain.com/category/blog-...avatars/11.gif.

The Dawg 05-20-2011 01:52 PM

Looking at the code: {$user[avatarurl]} is not bringing in the full forum path. How can I change this?

creativepart 10-05-2014 12:41 PM

1 Attachment(s)
Hey Jeff - I've had this issue for quite a while too.

The Avatar image in Comments is broken - here's the avatar URL in comments with the bridge:

http://www.tdpri.com/2014/08/28/new-teles-from-fender/customavatars/avatar92414_2.gif

And here's that members actual avatar URL:

http://www.tdpri.com/forum/customavatars/avatar92414_2.gif

I can be made to work - I'm running a Vbulletin Widget on the homepage of Wordpress which lets members log into VB from WP and if you are logged in shows your Username ext and that widget shows the Avatar image correctly.

Here's a screen shot of what's seen on the site:


All times are GMT -4. The time now is 04:38 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.