Lampwrights Forum > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Damoen
Forum: vBulletin Wordpress Bridge 06-20-2012, 01:37 AM
Replies: 8
Views: 18,692
Posted By Damoen
also: be sure that you only have one...

also:

be sure that you only have one instance of global.php from vbulletin being called whenever a wordpress page is rendered.

I installed a vb login widget for wordpress and it called...
Forum: vBulletin Wordpress Bridge 06-20-2012, 01:33 AM
Replies: 8
Views: 18,692
Posted By Damoen
check your php.ini or php5.ini file on your...

check your php.ini or php5.ini file on your server.

If you dont see anything regarding OUTPUT BUFFERING then you need to add the line

output_buffering = On

or

output_buffering = 4096
Forum: vBulletin Wordpress Bridge 03-11-2012, 08:57 PM
Replies: 5
Views: 85,102
Posted By Damoen
You need to add your forum folder to the page...

You need to add your forum folder to the page cache execeptions in the WP cache.

There are also some lines you have to add to your forums .htaccess file.

add this to the .htaccess file in ur...
Forum: vBulletin Wordpress Bridge 02-28-2012, 10:02 PM
Replies: 0
Views: 10,134
Posted By Damoen
Talking Fix if your getting errors when installing or mapping users

Figured Id make a new thread because i saw a lot of people mention this problem.


If youre getting the "headers already sent" error message, make sure you take a look at your PHP5.ini file and...
Forum: vBulletin Wordpress Bridge 02-27-2012, 05:52 PM
Replies: 8
Views: 18,692
Posted By Damoen
Finally, Found what the problem is. In my...

Finally, Found what the problem is.

In my php5.ini file, the output buffering was set to off. Since the code is trying to send info to the browser before the headers are sent, its kicking out...
Forum: vBulletin Wordpress Bridge 02-23-2012, 05:59 PM
Replies: 8
Views: 18,692
Posted By Damoen
this is the line thats causing the issue: ...

this is the line thats causing the issue:

echo "<div class=\"updated\">\n" . "<p>" . "<strong>" . __('Options saved.', 'vbridge') . "</strong>" . "</p>\n" . "</div>\n";


ill keep looking...
Forum: vBulletin Wordpress Bridge 02-21-2012, 04:42 PM
Replies: 8
Views: 18,692
Posted By Damoen
yep, the plugins are disabled.

yep, the plugins are disabled.
Forum: vBulletin Wordpress Bridge 02-20-2012, 04:56 PM
Replies: 8
Views: 18,692
Posted By Damoen
WP 3.2.1 and VB 3.8.6, same server different folders

My wordpress is installed on the domain root and my vbulletin is on a sub-folder /f/

The only way i can get the bridge to somewhat work is by moving wordpress files to the same directory as...
Showing results 1 to 8 of 8

 

All times are GMT -4. The time now is 11:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.