Lampwrights Forum > Other Stuff > vBulletin Wordpress Bridge

Reply
 
Thread Tools
06-23-2011, 08:26 PM   #1
jakilthau
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 6
Rep Power: 0
jakilthau is getting browny points
Problems with Bridge

I recently tested installing the Wordpress bridge with VB 4.1.2. And it worked fine.

Now when I got to install the bridge in my production environment (the same version of VB) I get this error after submitting the "Vbridge Settings".
__________________________________________________ ______________
Options saved.


Fatal error: Call to undefined method stdClass::set() in /home/domainname/public_html/vb/includes/functions.php on line 7328

__________________________________________________ ______________

When I go to Vbridge User settings, it is grabbing all of my user groups. However when I select Map Users it gives me the same error as above.

Any idea where this is coming from?

Thanks!
jakilthau is offline   Reply With Quote

06-23-2011, 08:27 PM   #2
Jeff
Administrator
 
Jeff's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 402
Rep Power: 10
Jeff is getting browny points
Sounds like you are using an outdated version of PHP..
Jeff is offline   Reply With Quote
06-23-2011, 08:31 PM   #3
jakilthau
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 6
Rep Power: 0
jakilthau is getting browny points
I'm using PHP: 5.2.17 ?
jakilthau is offline   Reply With Quote
06-23-2011, 08:34 PM   #4
jakilthau
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 6
Rep Power: 0
jakilthau is getting browny points
Also that line in functions.php is:

$vbulletin->session->set('badlocation', (!empty($vbulletin->userinfo['badlocation']) ? $vbulletin->userinfo['badlocation'] : ''));
jakilthau is offline   Reply With Quote
06-23-2011, 09:36 PM   #5
Jeff
Administrator
 
Jeff's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 402
Rep Power: 10
Jeff is getting browny points
I believe this will only work if you have php 5.3, not 2..
Jeff is offline   Reply With Quote
06-24-2011, 01:34 AM   #6
jakilthau
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 6
Rep Power: 0
jakilthau is getting browny points
Thanks! I will update PHP and see how it works. I'll post the results.. I did check my test environment and it is running 5.3, so it could be the issue.
jakilthau is offline   Reply With Quote
06-24-2011, 12:56 PM   #7
jakilthau
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 6
Rep Power: 0
jakilthau is getting browny points
Unfortunately I did the update and I'm having the same problem still. Any other suggestions?
jakilthau is offline   Reply With Quote
06-24-2011, 12:57 PM   #8
Jeff
Administrator
 
Jeff's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 402
Rep Power: 10
Jeff is getting browny points
Just curious, did you actually restart Apache? There should be no reason for you to get that error if you are using the latest version of 5.3..
Jeff is offline   Reply With Quote
06-24-2011, 01:10 PM   #9
jakilthau
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 6
Rep Power: 0
jakilthau is getting browny points
Yes, I did restart. Have you seen this error before and it is usually related to the version?
jakilthau is offline   Reply With Quote
Reply

Tags

vbulletin wordpress bridge


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 08:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.